Birajte kvalitetno ....

OBRT MAFRO osnovan 2007. godine sa sjedištem u Motovunu broji 14 zaposlenih.

Bavimo se postavljanjem instalacija za vodu, grijanje i hlađenje. Nudimo vam savjetovanje, prodaju i ugradnju opreme za centralno grijanje, solarno grijanje, klimatizaciju, te bazene.

Naše iskustvo i garancija jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu svih radova. Kontinuirano pratimo nove tehnologije, preporučamo upotrebu obnovljivih izvora energije, tehnički se educiramo i pratimo trendove u sustavima grijanja i hlađenja kako bi što uspješnije mogli odgovoriti na vaše zahtjeve.


Stručnost i znanje naših zaposlenika omogućuje nam da tehnički prezentiramo i predložimo odabir najoptimalnijeg sustava centralnog grijanja ili hlađenja za svaki tip stambenog ili poslovnog prostora ili da ponudimo stručan savjet prilikom izgradnje bazena.

Cijena energenata raste tako da će svaka ušteda dobro doći. Svakom kupcu prilagodit ćemo odabir opreme uz koju će se postići maksimalno iskorištenje uz najnižu potrošnju energenta, a koja će ujedno odgovarati njegovim financijskim mogućnostima.

Radove obavljamo širom Istarske županije i slobodno nas nazovite i za sve hitne intervencije.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin, a mi ćemo Vam pomoći da odaberete sustav prilagođen Vašem objektu i Vašim potrebama.

MAIN MENU