mafromafro

Mafro pruža usluge projektiranja, izvođenja, opremanja i održavanje bazena svih veličina i namjena. Svaki projekt, bez obzira na zahtjevnost, jednako nam je važan jer odražava našu misiju: kontinuirano zadovoljstvo svakog korisnika.

Klijentima pomažemo savjetima oko određivanja oblika, dimenzije i odabira bazena i opreme. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mjestu, zato se trudimo udovoljiti svim željama, kako bi bazen izgledao baš onako kako je zamišljeno. Priuštite si posebnu vrstu uživanja u svom domu, ako se bavite turizmom poboljšajte i proširite Vašu ponudu.

Prema Vašim željama ponudit ćemo Vam savjet i projektirati najbolje rješenje koje će zadovoljiti Vaše uvijete. Materijali i oprema koje koristimo rezultat su najnaprednije tehnologije i osiguravaju Vam bezbrižno uživanje i jednostavno održavanje Bazen je postao novi element udobnosti koji će Vas razveseliti u rijetkim trenucima opuštanja. Bazen će Vas prenijeti iz snova u stvarnost. Osim ugradnje, vršimo usluge servisa i održavanja vaših bazena u kućanstvu, kućama za odmor i sl. Odlučite se za brzu i kvalitetnu uslugu, stojimo vam na raspolaganju!

MAIN MENU